Είσαι πρωτοτετής; Οδηγός εισακτέων πρωτοετών 2020 

(Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων πρώτου έτους σπουδών: Δευτέρα 12/10/2020. Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων υπολοίπων ετών: Δευτέρα 05/10/2020 )

Προγράμματα

  • Προγράμματα εξαμήνων/εξεταστικής ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

               i) Προπτυχιακές Σπουδές

              ii) Μεταπτυχιακές Σπουδές

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Όλες τις ανακοινώσεις των Σχολών, των Τμημάτων, των Συλλόγων και των Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Ανακοινώσεων και Συζητήσεων https://forum.aegean.gr/. Εκεί θα ανακαλύψετε και όλα τα νέα για τις Εκδηλώσεις/Ενημερώσεις όλων των φοιτητικών δραστηριοτήτων στη Σάμο στη διεύθυνση: https://forum.aegean.gr/viewforum.php?f=107&sid=e37e68daf55163fe53c2a85f950e2fb0.


Απόφοιτοι

Χρήσιμες πληροφορίες για απόφοιτους μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου http://career.aegean.gr/. Οι πληροφορίες αφορούν μετατυχιακές σπουδές, υποτροφίες, εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, συνοδευτικής και συστατικής επιστολής καθώς και συνεντεύξεις.

Στη σελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί η  υπηρεσία alumni που απευθύνεται στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στόχο έχει τη δημιουργία ενός δικτύου συνεργασίας και επικοινωνίας των μελών της. Οι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία alumni μπορούν να συζητούν στο forum, να αναρτούν ανακοινώσεις συλλόγων αποφοίτων, να λαμβάνουν από συναδέλφους τους στήριξη σε θέματα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής φύσης, να ενημερώνονται για εξελίξεις στο χώρο ενδιαφέροντός τους και λοιπά. Η εγγραφή στο Alumni γίνεται μέσα από τις Ρυθμίσεις Λογαριασμού, δυνατότητα που δίνεται μετά την " Είσοδο στο Προφίλ σας".